fbpx

-By Roelien-

Eco Nutty

Wist je dat een eco lifestyle helemaal niet ingewikkeld of moeilijk hoeft te zijn? Ook kleine (en eenvoudige) veranderingen kunnen al bijdragen aan een duurzamer leven en milieuvriendelijke toekomst :-). 

‘Hippie’ Roelien weet dit al heel lang en bewijst met liefde dat duurzaam helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. 

Ze startte een eigen webshop in duurzame producten:
Eco Nutty.

En daar willen we meer over weten, toch?
Lees dus lekker verder ;-).

Volgens mij herkennen de duurzaamheids-strijders het wel: Mensen die niet zo bewust bezig zijn met duurzaamheid verklaren ons vaak voor gek. Het zou teveel moeite kosten, ingewikkeld zijn (wat is nou duurzaam en wat niet) of zelfs veel duurder dan andere producten. Gelukkig weten wij inmiddels dat dit helemaal niet waar is! Net als Roelien, die haar eigen duurzame en zero-waste webshop begon. 

Deze dame, die gek is op alles wat met duurzaamheid te maken heeft, besloot haar bedrijfje een passende naam te geven:

“‘Wat ben je toch een hippie’, werd er tegen mij gezegd wanneer ik weer eens mijn eigen wasmiddel aan het maken was, of mijn haar aan het verven was met henna.”

Deze bijnaam werd haar inspiratiebron en Eco Nutty werd geboren. Je hoeft namelijk helemaal niet gek te zijn om een groene stap te zetten! 

Eco Nutty | Herbruikbaar waszakje of groentezakje en wasbare wattenschijfjes
Duurzaam dus he?

Bij Eco Nutty vind je duurzame (en vaak herbruikbare) varianten op producten die je al in huis hebt en die net zo fijn werken als de ‘normale’ versie.

“Bijvoorbeeld onze wattenschijfjes, waarmee je, door hun mild- en diep reinigende werking, niet inlevert op het gebruiksgemak. Zo draag jij zonder dat je het doorhebt bij aan een schonere aarde.”

Producten van Eco Nutty hebben?

Dat is een makkie via haar eigen webshop: www.econutty.com.

Eco Nutty | Herbruikbaar waszakje of groentezakje en wasbare wattenschijfjes
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.