fbpx

-By Linda-

Dress by Mila

Yes, eindelijk een bedrijfje op de site voor kinderen!

Ik wil natuurlijk heel graag zo veel mogelijk verschillende bedrijfjes op de site en toen Linda mij een berichtje stuurde aarzelde ik niet lang om haar bedrijfje online te krijgen ;-).

De missie van Linda’s bedrijfje Dress by Mila is helder: de jurk maken waar elk meisje blij van wordt.

Benieuwd hoe ze dat precies doet? Lees dan vooral verder!

Het begon voor Linda en haar dochter Mila allemaal op Bali. Daar kochten ze een jurkje dat direct Mila’s lievelingsjurk werd. Eenmaal thuis kreeg ze zoveel complimentjes over het jurkje dat Linda al snel de keuze maakte om hier meer mee te gaan doen.

“Met een klein team creatievelingen zijn we aan de slag gegaan om het perfecte jurkje te creëren. Op een zo eerlijk en duurzaam mogelijke manier.”

Inmiddels maakt Linda talloze jurkjes vanuit haar studio in Amsterdam. Wat had ik deze jurkjes graag gedragen toen ik jonger was!  Ze hebben namelijk een comfortabele pasvorm die ervoor zorgt dat meiden ze graag dragen. De jurkjes zijn te krijgen in twee varianten: de zomerjurk en de all-season jurk. Had ik vroeger maar zo’n jurkje..

En ook nog eens duurzaam dus?

Yes, comfy én duurzaam!

Dress by Mila ontwerpt vaste collecties en zorgt dat de handgemaakte jurkjes niet alleen comfortabel, maar ook tijdloos zijn. De jurkjes gaan hierdoor, maar ook dankzij de flexibele maten, lang mee. Daarnaast werkt Linda zoveel mogelijk met duurzame en gerecyclede materialen en in kleine oplages. Dit laatste om verspilling zo veel mogelijk te voorkomen.

Kortom: een duurzaam jurkje waar meiden heel gelukkig van worden!

Producten van Dress by Mila hebben?

Dat is vrij simpel! Even naar de website en bestellen maar: www.dressbymila.nl

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.