fbpx

-By Laura van Dijk-

Cosy Up

Voor jezelf wil je vaak graag eerlijke materialen, maar voor je kleintje wil je helemaal het allerbeste. Cosy Up biedt volledig handgemaakte producten en producten van natuurlijke materialen voor mama en mini.

Van ontwerp tot bezorging, overal is met een duurzame mindset over nagedacht. Lief voor jou, je kleintje, je huid en de natuur. 

Benieuwd naar de producten van Cosy Up? Kijk dan snel verder en ontdek alle handgemaakte items. 

Cosy Up begon klein. Een kleine voorraad van handgemaakte knuffels en dat was het. Maar begin 2020 gebeurde er iets in de wereld wat ook jou vast niet ontgaan is. Jep, iets met een pandemie. Laura liep op dat moment ook een beetje tegen de muren op in haar eigen huis, want van zes dagen in de week druk bezig zijn, zat ik ineens de hele week thuis. 

”Mijn vriend mocht wel werken, dus de enige aanspraak die ik in huis had waren de twee goudvissen..”.

Niet echt ideaal en om de leegte op te vullen is Laura achter de naaimachine gekropen om haar assortiment eens flink uit te gaan breiden. En dat…dat was de beste beslissing die ze kon maken, want het werd een mega succes. 

Maar toen het ”normale” leven weer een beetje op gang kwam, Laura haar dagelijks bezigheden weer kon gaan oppakken en dus ineens minder tijd over had, werd het tijd om eens goed na te denken. 

”De oplossing was gelukkig simpel. Ik besloot niet alles meer zelf te maken, maar ook producten in te kopen om het assortiment uit te breiden. Natuurlijk moest dit wel aansluiten bij waar Cosy Up voor staat en ik vond het daarom best wel spannend.”

Cosy Up is inmiddels flink uitgebreid en heeft naast handgemaakte producten ook prachtige merken die duurzaam en verantwoord zijn. Genoeg opties dus voor een plasticvrije, herbruikbare en milieubewuste toekomst. 

 

cosy up
En dus ook duurzaam?

Cosy Up hecht veel waarde aan duurzaamheid en daarom wordt er extra aandacht besteed aan de materialen die gebruikt worden en hoe het productproces verloopt van de merken die ze verkoopt. Zelf maakt Laura (‘slow fashion’) van biologische katoen. Het duurzame assortiment zorgt ervoor dat het niet de wereld hoeft te kosten; letterlijk en figuurlijk. 

Benieuwd naar het gehele assortiment?

Via www.cosyup.nl vind je alles voor jezelf, je mini en natuurlijk wat goed is voor het millieu. 

cosy up
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.