fbpx

-By Rianne-

byBoosz

Rood, blauw en geel.. Lekker primair, maar niet mijn favo kleurtjes.

De tijd dat babyspulletjes alleen maar in die felle kleurtjes te verkrijgen waren is gelukkig voorbij! Producten voor je kleintje mogen tegenwoordig namelijk gewoon hip zijn, woo-hoo!

Daarnaast worden ze ook nog eens steeds duurzamer en yes, dat vinden we fijn bij Klein Bedrijfje!

Rianne van byBoosz heeft zo’n prachtige babycollectie: Die niet alleen goed is voor je mini-me en je interieur, maar ook nog eens voor de aarde :-).

Daar wil je meer over weten, toch?
Lees lekker verder!

Naast een fulltime baan een webshop onderhouden? Dat is volgens mij best pittig! Rianne doet het met veel plezier en is gelukkig graag creatief bezig. Haar ‘hobby’ is inmiddels uitgelopen tot een eigen bedrijf in de mooiste, handgemaakte babymusthaves. Met liefde ontworpen, handgemaakt én veilig. 

“Ik ben gek op printjes en zachte kleuren, dus vind je dit overal in de collectie terug. Ik hou ervan als alles bij elkaar matcht. Daarom heb ik ervoor gekozen om zoveel mogelijk van onze producten bij elkaar te laten passen!”

Al Riannes producten zijn handgemaakt en zelfs te personaliseren zoals jij dat wilt. Ze houdt hierbij rekening met kleurencombinaties die jij kiest, maar nog belangrijker: Met de veiligheid voor jouw kindje!

byBoosz | Handgemaakte en duurzame baby producten.
byBoosz | Handgemaakte en duurzame bijtring en rammelaar.
En dus ook duurzaam?

Yes, zoals we het het liefste zien! Mooi én duurzaam :-).

Bij byBoosz wordt alleen gebruik gemaakt van veilig geteste materialen. Daarnaast wordt in elk product hout gebruikt, een tijdloos en duurzaam materiaal dat ook nog eens de verbeelding van jouw kindje stimuleert.

“Onze stoffen producten zijn gecertificeerd met het Oeko-Tex keurmerk. Dit betekent dat het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de eindgebruiker zoveel mogelijk worden beperkt. Hierdoor proberen wij de mooiste producten van de beste kwaliteit te maken voor jouw kindje.”

Producten van byBoosz hebben?

Via Riannes site vind je alle producten terug: www.byboosz.nl.

byBoosz | Handgemaakte en duurzame wagenspanner voor baby'tjes.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.