fbpx

-By Robin-

BundelGeluk

Wanneer je op zoek bent naar iets specifieks, dan is niets vervelender dan het niet kunnen vinden.. Toch?

Robin moet dezelfde gedachte hebben gehad als ik, toen ik Klein Bedrijfje begon, en besloot: “Wanneer je niet kunt vinden wat je zoekt, dan begin je het zelf!”

Haar bedrijfje BundelGeluk, dat begonnen is met invulbundels, bleek dan ook een gat in de markt en inmiddels is haar webshop uitgegroeid tot dé plek voor je waardevolle herinneringen. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan lekker verder!

BundelGeluk is het bedrijf van Robin en ontstaan vanuit haar zoektocht naar een mooi invulboek voor haar toen pasgeboren dochtertje. Doordat ze niet helemaal kon vinden wat ze zocht én graag weer de uitdaging wilde aangaan om een eigen webshop te starten, besloot ze zelf een invulbundel te ontwikkelen. 

“Ik was voor mezelf opzoek naar een invulbundel voor mijn dochtertje en merkte dat ik tegen veel dingen aanliep: Ik kon de inhoud niet wijzigen of verplaatsen, er stonden veel vragen in die ik niet leuk vond, et cetera.”

Samen met een team ging ze aan de slag en creëerde een bundel met verschillende thema’s. De inhoud van de bundel is helemaal zelf aan te passen, dankzij de ringband, er is ruimte bewaard voor foto’s en handgeschreven teksten en er is gebruik gemaakt van duurzame papiersoorten en een unieke magneetsluiting.

Maar daar bleef het niet bij! BundelGeluk breidt zich inmiddels flink uit en op Robins webshop kun je inmiddels ook terecht voor cadeautjes en decoratie. Allemaal gericht op mooie momenten en waardevolle herinneringen. 

Duurzaam dus he?

Yes en daar worden we heel happy van! Bij BundelGeluk vind je niet alleen duurzame producten (gemaakt van natuurlijke materialen), maar Robin zorgt er ook voor dat ze bij het inpakken gebruik maakt van duurzame verpakkingen. Top!

Producten van BundelGeluk hebben?

Je vindt alle bundels én meer terug via Robins webshop: www.bundelgeluk.nl.

Producten ophalen? Dat kan! De vestigingsplaats van BundelGeluk is Den Haag en tijdens het bestelproces kun je eventueel aangeven of je de producten wilt halen. Robin maakt dan een afspraak met je :-).