fbpx

-By Sophie-

Boommade

Boommade is het toffe bedrijf van Sophie, dat gespecialiseerd is in het maken van ‘Homemade interieurbomen’.

Bij deze webshop kan je terecht voor grote interieurbomen, maar ook kleinere producten. Ideaal, want met zo’n interieurboom heb je altijd groen in huis, zonder de zorgen. Deze toppers hebben namelijk geen water nodig, alleen een mooi plekje om te shinen!

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Offline

Klanten kunnen de bomen in het echt bewonderen in de werkplaats te Rotterdam of in Amsterdam, bij Atelier Schinkel.

Sophie Deckers (1992) is Boommade’s oprichtster. Toen zij ging samenwonen met haar vriend wilde ze graag een grote boom thuis om het natuurgevoel in huis te halen. Na wat zoekwerk bleken echte bomen/grote planten het in Nederland niet goed te doen vanwege het gebrek aan zonlicht.

Omdat kunstbomen er nep uitzagen óf zeer prijzig waren besloot zij, in de garage van haar ouderlijk huis, zelf haar eigen boom te maken. De foto van deze eerste interieurboom leverde op Facebook zoveel leuke reacties op dat Sophie in 2018 Boommade is gestart. En nu kan jij ook kan genieten van haar ‘Homemade interieurbomen’!

De bomen zijn gemaakt van echte, maar gedroogde, stammen waaraan Sophie kunstbladeren en/of bloemen bevestigd. Door het gebruik van echte stammen en speciale boortechnieken lijken de interieurbomen net echt.

Duurzaam?

Zeker! Naast dat groen in huis goed voor jou is, is Boommade ook goed voor de rest van de wereld! Vanwege Sophies liefde voor de natuur (en bomen!) wordt namelijk voor elk verkocht product (groot of klein) een echte boom geplant. Tof!

Producten van Boommade hebben?

Je kunt al zo’n gave, handgemaakte boom thuis hebben vanaf slechts € 199,-.

Liever een kleiner formaatje? Kijk dan eens bij haar kunsttakken, planten en kleine boompjes. De prijs voor de kleinere producten ligt tussen de € 39,- en € 65,-.

De bomen zijn direct online te bestellen of worden speciaal voor jou gemaakt op aanvraag. Nieuwsgierig wat precies de mogelijkheden zijn? Ga dan even naar Sophie d`r website voor meer informatie en contact!

Foto’s: Sophie Deckers, Boommade.