fbpx

-By Eva-

bijeva

De webshop van Eva was één van de eerste bedrijfjes die ik op de site mocht plaatsen in 2019!

Toen vond je hier met name stationery (en heette haar bedrijfje nog Cardsbyeva), maar inmiddels kun je hier voor heel veel meer moois terecht! Het assortiment van haar webshop bijeva is niet alleen flink uitgebreid, maar heeft ook een duurzaam tintje gekregen! En daar worden we natuurlijk heel gelukkig van ;-).

Meer weten? Scroll verder!

Eva Huijts is de oprichtster van bijeva. Wat ooit begon als een webshop voor kaartjes en andere stationery (Cardsbyeva) is inmiddels uitgegroeid tot een volledige woon- en lifestylewebshop. Naast dat Eva kaartjes, clipboards, stickervellen en canvastassen ontwerpt en verkoopt, vind je hier nu dus ook heel veel leuks voor thuis terug.

Tekenen en schrijven deed ze al sinds jongs af aan, maar in 2017 begon het te kriebelen om meer met haar creativiteit te gaan doen en is ze voor haarzelf begonnen. 

“In winkels kwam ik voornamelijk kaartjes tegen die ik net niet leuk genoeg vond. Daarnaast waren ze vaak ook nog ontzettend duur. Hierdoor ontstond het idee om zelf kaartjes te gaan ontwerpen!”

Eva begon in 2017 met een kerstcollectie, die snel verkocht via social media, en bouwde daarna haar eigen webshop. Inmiddels is haar assortiment aardig gegroeid en heeft ze verschillende gepersonaliseerde opdrachten mogen doen.

“Ik vind mijn werk een feestje en bij elke bestelling of opdracht maakt mijn hart een sprongetje!”

Producten van Cardsbyeva hebben?

Je vindt alle producten van Eva terug via haar eigen website: www.shopbijeva.nl

En ben je op zoek naar een grafisch ontwerp? Dan kun je ook bij Eva terecht! Zo maakt ze onder andere visitekaartjes, giftcards en uitnodigingen voor bijvoorbeeld een bruiloft

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.