fbpx

-By Anne Sophie-

Anne Sophie Studio

Wat mij betreft kan een huis niet zonder planten! Bij ons hier in Haarlem is het één groene oase en ik verzorg alle plantjes met veel liefde.

Anne Sophie deelt deze passie, net als die voor architectuur trouwens, met mij :-). Haar bedrijfje,  Anne Sophie Studio, staat dan ook in het teken van luchtplantjes. 

Meer weten over deze plantjes zonder aarde?
Lees dan lekker verder!

Net een studie afgerond, begonnen als junior architect, en toch nog een eigen bedrijfje hebben! Dat is nogal wat, maar Anne Sophie doet het met veel liefde. Haar webshop ontstond uit een liefde voor recyclen, natuurlijk én planten, want hierdoor kwam ze op het idee om te gaan ontwerpen met luchtplantjes. 

“Ik vind het heerlijk om van iets ouds iets nieuws te maken (of iets nieuws te creëren van restmaterialen). Ik ben me gaan verdiepen in luchtplantjes, en was verbaasd door de vele verschillende soorten, die een super leuke aanvulling kunnen zijn in een interieur.”

Ze miste alleen nog de toffe houders om de airplant in te zetten, waardoor ze de 
uitstraling krijgen die ze verdienen, en dus besloot ze hier zelf mee aan de slag te gaan. Haar webshop staat inmiddels vol met prachtige luchtplantjes: Plantjes die geen aarde nodig hebben, omdat ze hun voedingstoffen uit de lucht halen. Ideaal dus als je niet zulke groene vingers hebt ;-).

 

Studio Anne Sophie | Set van twee luchtplantjes Houthakker en Rockstar
Studio Anne Sophie | Set van twee luchtplantjes 'Rockstars'
Duurzame luchtplantjes.

Bij het maken van de houders gebruikt Anne Sophie zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zoals stenen, schelpen en hout.

“Ook probeer ik deze materialen, uit mijn directe omgeving in te kopen. Zo haal ik de stenen bij een leverancier in Delft en komen de schelpen van het mooie Waddeneiland Terschelling. “Alle schelpen, stenen en houtvoeten zijn dus nature based, en worden door mijzelf geselecteerd en uitgezocht.”

Heeft ze andere materialen nodig? Dan haalt ze die sowieso uit Nederland, zodat ze voor de inkoop op de fiets kan of met de trein!

Producten van Anne Sophie Studio hebben?

Je vindt alle airplants terug in haar webshop: www.annesophiestudio.nl.

Studio Anne Sophie | Eigenaresse Anne Sophie maakt haar eigen airplantjes.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.