fbpx

-By Joris-

-& Marieke-

Andere Koffie

De geur van koffie vind ik fantastisch, maar als niet-koffie-drinker herken ik helaas niet, wat veel ondernemers volgens mij wel hebben: Een lust naar lekkere koffie!

Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik het bedrijf van Joris en Marieke fantastisch vind en ik de koffie-liefhebbers natuurlijk heel happy maak met hun plaatsing op de site :-).

Bij Andere Koffie kun je namelijk steeds nieuwe koffiebonen ontdekken, zodat je kunt proeven welke koffie het beste bij jou past.

Meer weten? Even scrollen!

Joris dronk zijn favoriete koffie altijd het liefst van een mobiele koffiekar. Maar waarom is juist die koffie zo lekker? Hij besloot, samen met vriendin Marieke, op zoek te gaan naar de beste (en lekkerste) koffiebonen en een eigen bedrijfje te starten: Andere Koffie. 

“Het is geweldig om te ontdekken welke smaken er zijn en optimaal te genieten van een koffiemoment. Daarbij houdt Marieke van cappuccino’s en daagt ze zichzelf uit met latte-art om steeds mooiere vormpjes te schenken.”

Bij Andere Koffie kun je elke maand uniek samengestelde boxen met koffiebonen terugvinden. Te bestellen als abonnement, waarbij je maandelijks speciale en verrassende boxen toegestuurd krijgt, of als eenmalig cadeaupakket om jezelf of een ander te verwennen. 

“Iedere koffieboon, elke branderij en elke koffiemachine zorgt voor een verschillende koffie-ervaring. Ondanks dat de keuze van bonen in elke supermarkt uitgebreid is, is er nog een hele koffiewereld te ontdekken. Maar waar begin je deze zoektocht, hoe maak je de lekkerste koffie en welke branderij brandt de lekkerste koffiebonen?”

Je vindt bij Andere Koffie dus steeds nieuwe koffiebonen terug, zodat je elke keer een nieuwe koffie kunt ontdekken en meer uit het koffiemomentje te halen.

Lekker dus en ook nog eens duurzaam!

Bij het inkopen van de koffiebonen is één van de doorslaggevende pijlers voor Andere Koffie de mate waarin een koffiebranderij duurzaam is. Zo krijgen de koffieboeren bijvoorbeeld een eerlijke prijs voor hun bonen.

Producten van Andere Koffie hebben?

Easy peasy, via hun webshop: www.andere-koffie.nl.