fbpx

Voor Kleine bedrijfjes

Kleine bedrijfjes; Ons landje zit er vol mee. Conceptstores, studio’s en ateliers, webshops, noem het maar op. Achter de schermen hebben deze bedrijfjes allemaal iemand (of soms twee iemanden) met toffe ideeën. Met nieuwe inzichten en ontwerpen, duizenden plannen en originele concepten.

Misschien wel net zo belangrijk: Deze bedrijfjes hebben allemaal iemand achter de schermen die keihard werkt om hun bedrijfje zo goed mogelijk te laten draaien. Die stuk voor stuk elk vrij moment bezig zijn met hun kleine bedrijfje. En die elke dag hun best doen om hun producten en hun bedrijfje zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

Sinds de komst van social media lijkt het makkelijker je kleine bedrijfje te promoten, maar tussen alle grootmachten is dat nog knap lastig! Als kleine bedrijfje ga je verloren in de massa van het internet en ben je daardoor vaak super lastig te vinden. Leuk voor degenen die graag schatzoeken tussen alle blogs, maar alle anderen potentiële fans komen niet bij deze kleine bedrijfjes terecht. En dat is nou juist de reden waarom ik kleinbedrijfje.nl begonnen ben: Om de zichtbaarheid van hele waardevolle, kleine bedrijfjes te vergroten! 

Door één platform te creëren waar je al die leuke, kleine bedrijfjes vinden kunt, hoef jij niet meer te zoeken, maar alleen nog maar te shoppen. En niet zomaar shoppen, maar shoppen bij de leukste, kleine bedrijfjes van Nederland!

Mijn kleine bedrijfje

Wil je meer over mij en kleinbedrijfje.nl weten? Dan kan je hier even een kijkje nemen. Uiteraard mag je mij ook altijd mailen voor vragen, opmerkingen of gewoon een gezellige babbel. Al mijn contactgegevens vind je hier.

Jouw kleine bedrijfje

Heb jij zelf een klein bedrijfje en zou je graag op mijn website willen komen of heb je andere opmerkingen of vragen? Neem dan gerust contact met mij op! Al mijn contactgegevens vind je hier. Wellicht kunnen we een leuke samenwerking starten!

Laat een reactie achter

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle opmerkingen
Klein Bedrijfje
Blogcategorieën
Nieuwste blogpost

Een huisnummerbord wordt ook wel het visitekaartje van je huis …

Wil jij niets missen?

Word ook een insider van Klein Bedrijfje voor exclusieve updates, winacties en meer…

Gerelateerd

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.