fbpx

Texel | Klein bedrijfje op Texel? Hier moet je heen!

Texel is al jaren een favoriete vakantiebestemming binnen onze familie. Dit omdat Texel een heerlijk eiland is om tot rust te komen. Al sinds ik mij kan herinneren gaan we er minstens één keer per jaar naar toe. Omdat ik er al zolang kom weet ik er inmiddels ook de leukste plekjes te vinden. Één van deze leuke plekjes is zelfs een heel leuk klein bedrijfje! Benieuwd welk kleine bedrijfje je echt moet bezoeken als je op Texel bent? Lees dan verder!

Texel was, tot voor kort, nog niet zo bekend met al die hippe conceptstores. Waar wij in de randstad ze uit de grond zagen komen als paddenstoelen, bleef het op Texel nog rustig. Maar daar is verandering in gekomen! Sinds maart 2017 vind je op het eiland namelijk één van de leukste winkels van Nederland; Stek Conceptstore. 

Stiekem is dit bedrijfje eigenlijk al geen klein bedrijfje meer! Dankzij hun toffe Instagram pagina en assortiment is Stek inmiddels al een bekend fenomeen geworden onder interieurliefhebbend Nederland. Ben je er echter nog niet geweest? Ga dan heel snel naar Texel om wat leuke dingen te scoren!

In deze conceptstore vind je onder andere producten van Ixxi en Rituals, maar daarnaast ook heel veel gave kleinere merken. Verder hebben ze altijd een hele hoop stoere planten, waardoor ik altijd moeite heb met lege handen hun winkel uit te lopen.

Meer informatie over Stek? Kijk dan even op hun bedrijfjespagina!

Laat een reactie achter

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle opmerkingen
Klein Bedrijfje
Blogcategorieën
Nieuwste blogpost

Notitieboeken, lijstjes maken, stationery, ik ben gek op papier! Want …

Wil jij niets missen?

Word ook een insider van Klein Bedrijfje voor exclusieve updates, winacties en meer…

Gerelateerd

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.