fbpx
Samenwerking

Samenwerking

Deze blogpost is een samenwerking. Klein Bedrijfje werkt uiteraard alleen samen met bedrijfjes die passen bij de site en onze filosofie :-). Dat kan betaald óf onbetaald zijn. Ook samenwerken met Klein Bedrijfje? Je vindt alle informatie hier terug.

Samenwerking

Samenwerking

Deze blogpost is een samenwerking. Klein Bedrijfje werkt uiteraard alleen samen met bedrijfjes die passen bij de site en onze filosofie :-). Dat kan betaald óf onbetaald zijn. Ook samenwerken met Klein Bedrijfje? Je vindt alle informatie hier terug.

Zomer Goodiebox Winactie | Augustus 2021.

Let’s celebrate the end of summer!

De afgelopen maanden stond jij wellicht ook op een wat ‘lager standje’. Lekker rustig aan. Maar aan die komkommertijd komt nu toch echt een einde! Met de ‘R’ weer in de maand en kortere daagjes in het vooruitzicht lijkt de herfst in aantocht.. Tijd dus om het einde van de zomer nog even vol overgave af te sluiten met een fijne Goodiebox winactie in samenwerking met 5 fijne Kleine Bedrijfjes.

Groene Daan.

First up de heerlijke producten van webshop Groene Daan. Opgericht in 2021, door Daniëlle, om mensen te laten zien wat zero waste en plasticvrij precies inhoudt. In de Goodiebox vind je dan ook een heerlijke shampoobar, conditionerblok én bodyblok terug.

maison KOOS.

Yes, zo leuk dat ook Kirsten, van maison KOOS, meedoet aan deze winactie. Haar bijdrage is een prachtig vaasje van Scandinavia Form.

“Met de mooie nieuwe vaasjes van Scandinavia Form maak je de mooiste stillevens met een enkele bloem of tak. De Glasilium vaas van Scandinavia Form is gemaakt van helder glas met een zwart koperen halsje en een gebrande kurk. Met een enkele grasstengel, tak, bloem of blad haal je de natuur naar binnen in zijn meest transparante vorm. Ideaal om die afgeknakte bloem in te showcasen of die laatste mooie tak uit een uitgebloeid boeket.”

Illustrations by VLSN.

Ook deze prachtige prints, van Illustrations by VLSN, zijn op 29 augustus te winnen! Print ‘Parisienne 20x20cm’ doet je gelijk denken aan een fijne avond in Parijs. Daarnaast geeft eigenaresse Silvany ook een een setje kaarten weg die je kunt versturen aan vrienden of aan de muur kunt hangen.

Scrubnuts.

Uiteraard stuurde Nicole, van Scrubnuts, een heerlijke scrubzeep toe van Werfzeep. Deze editie stelde zij speciaal samen voor de zomer. Met sisalzakje, zodat je het zeepje te drogen kan hangen en er nog langer gebruik van kunt maken!

The Good Gift store.

Zo verliefd op de geurtjes van deze heerlijke kaarsen! The Good Gift store geeft deze twee eco-kaarsen cadeau, in de geuren Fig Milk en Darjeeling Flower.

Meedoen met deze Goodiebox Winactie?

⁠[CLOSED] Check dan mijn Instagrampagina (vanaf zondag 29 augustus 19:00)! De winactie loopt tot en met zondag 5 september 2021 12:00. ⁠’s Avonds is de uitslag door loting.⁠

Succes allemaal!⁠

Laat een reactie achter

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle opmerkingen
Klein Bedrijfje
Blogcategorieën
Nieuwste blogpost

Notitieboeken, lijstjes maken, stationery, ik ben gek op papier! Want …

Wil jij niets missen?

Word ook een insider van Klein Bedrijfje voor exclusieve updates, winacties en meer…

Meer gastblogs van Reggy

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.