fbpx

Kerst Gift Guide | Brievenbuscadeaus voor Kerst.

Het is soms best lastig om, tussen al die leuke Kleine Bedrijfjes, een ideaal kerstcadeau te vinden! Daarom heb ik speciaal voor jou de leukste brievenbuscadeaus voor Kerst verzameld in één blog. Stuk voor stuk van Kleine Bedrijfjes. Ideaal als je iemand op afstand wilt verwennen, je het kerstcadeau niet zelf kunt overhandigen of om je medewerkers en/of klanten een presentje te sturen met de feestdagen!

Kerst bij Sagstrom & Co.

Wanneer ik bij Sagstrom & Co op de site kijk word ik altijd een beetje hebberig. Speciaal voor de Kerst werd er nog meer moois uit de kast getrokken en maakten Rebecca en José een heerlijke kerstcollectie met kaarten en decoratie, zoals deze poster en vlaggenlijn. Je vindt de volledige Kerstcollectie hier terug.

Brievenbusplantjes van GIFTS by GÖTT’s.

Wat een leuk pakketje! Dit brievenbuscadeautje van GIFTS by GÖTT’S is perfect voor de Kerst, maar eigenlijk geschikt voor elke gelegenheid: Een plantje dat in de brievenbus past. Bijvoorbeeld een theeplantje, die z’n oorsprong vindt in Zuidoost-Azië en helderwitte bloemen geeft. Of een koffieplantje, waar je (over een jaar of 4) duurzame koffiebonen van kunt oogsten ;-).

Dankzij de platte potjes hoeft de ontvanger niet thuis te blijven, want het kerstcadeautje past gewoon door de brievenbus! Wie geef jij een plantje cadeau?

Duurzame brievenbuscadeaus van HeyHej.

Webshop HeyHej staat vol met duurzame cadeautjes, en eigenaresse Saskia heeft zelfs een hele pagina gewijd aan cadeautjes die in de brievenbus passen! Hoe fijn is dat! Mijn favoriete brievenbuscadeautje voor kerst is dit outdoor duo: Blossombs en een dessert for birds. Perfect voor een natuurliefhebber!

De blossombs bevatten bloemzaadjes voor de bijtjes. En het ijsje zaadjes voor de vogels :-). En hoe leuk is het als straks de bloemen bloeien? Dan heeft de ontvanger een mooie herinnering aan dit lieve en duurzame kerstcadeau

Brievenbuscadeau voor Kerst | Blossombs en vogelijsje van HeyHej.

Duurzame kerstcadeautjes van The Good Gift store.

Erg leuk om te krijgen, maar ook zeker om te geven, zijn de Treecelets van The Good Gift store. Ze zijn namelijk niet alleen prachtig, maar met de aankoop van deze duurzame armbandjes ondersteun je de herbebossing van bijvoorbeeld Madagaskar, Tanzania of Indonesië. Daarnaast worden de Treecelets in Slovenië met de hand gemaakt door bijvoorbeeld moeders die thuis voor hun kids zorgen of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Win-win-win dus :-).

Kerstkaartjes van Kaartje van El.

Een brievenbuscadeau voor Kerst hoeft niet groot of duur te zijn, een kerstkaart is ook leuk om te krijgen! En zeker de afgelopen periode, waarin dat kleine beetje extra liefde en aandacht te geven, via een kerstkaart, heel veel kan betekenen.

Bij Kaartje van El vind je de meest prachtige en duurzame kerstkaarten. De kaarten op haar webshop zijn zorgvuldig door haarzelf uitgezocht, stuk voor stuk bij verschillende kleine ontwerpers. En hierdoor support je niet alleen Kleine Bedrijfjes als je bij haar shopt, maar weet je ook nog eens zeker dat je altijd een origineel kaartje hebt :-). 

Brievenbuscadeaus voor Kerst van Studio Roem.

Eén van de beste cadeautjes die ik ooit aan m’n vriend heb gegeven was een cadeautje van Studio Roem: Een leren sleutelhouder die hij nog steeds met heel veel liefde gebruikt :-). Maar inmiddels hebben eigenaren Anne en Jeroen nog heel veel meer leuke brievenbuscadeaus voor Kerst in hun assortiment, dus perfect voor feestdagen op afstand. Zoals bijvoorbeeld een prachtige thuiswerk muismat van leer. Of leren strik PINGUÏN.

Nog meer Kerscadeautjes..

Nog meer inspiratie nodig voor Kerstcadeautjes? Check dan ook mijn blog met duurzame cadeautjes van Kleine Bedrijfjes.

Laat een reactie achter

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle opmerkingen
Klein Bedrijfje
Blogcategorieën
Nieuwste blogpost

Een huisnummerbord wordt ook wel het visitekaartje van je huis …

Wil jij niets missen?

Word ook een insider van Klein Bedrijfje voor exclusieve updates, winacties en meer…

Gerelateerd

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.