fbpx

Creative Life 2019 | Bezoek aan dit Utrechtse evenement.

Creative Life, de naam zegt het al: Hét event voor en door creative people. Het zit er voor dit jaar helaas alweer op, maar gelukkig hebben we de foto’s nog, zodat ook jij even kan meegenieten van dit toffe event!

Afgelopen maart ging ik op zondagochtend met de trein richting de Werkspoorkathedraal te Utrecht. Flinke vertraging, maar dat mocht de pret niet drukken! Eenmaal daar werd ik namelijk opgevrolijkt met een hele berg inspiratie en creativiteit! Benieuwd hoe Creative Life 2019 er precies uitzag? Kijk dan snel verder.

Creative Life 2019.

Creative Life wordt gepromoot als een creatief en inspirerend event. Het is georganiseerd voor én door creatieve mensen en bevindt zich op één van de tofste evenementenlocaties van Nederland: de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Toen ik op zondag rond 11:30 aankwam (10:00 was de bedoeling..), stond er al een flinke rij bij de deur om binnen te komen. Met het kaartje al ‘in the pocket’ was ik gelukkig al snel binnen, zodat ik het prachtige pand in mij op kon nemen.

De Werkspoorkathedraal is een oude fabriekshal die helemaal gemoderniseerd is, zodat hij ideaal te gebruiken is als evenementenlocatie. De industriële sfeer past perfect bij een hip event als Creative Life. Je zou er bijna alleen al voor dit pand heengaan!

Na een eerste rondje struinen, om mezelf een beetje te oriënteren, besloot ik een plekje te zoeken voor één van de lezingen die de hele dag door gegeven worden. Tijdens deze sessie vertelde Jan den Hartogh, van het merk Dukes & Sons, op een onwijs leuke manier over zijn passie: het bewerken van leer. Na een half uurtje was ik een bonk inspiratie rijker en dook ik de eerste kraampjes in.

Doordat Creatife Life een evenement is met veel workshops is de bedrijvigheid enorm. Iedereen is druk bezig met ontwerpen, tekenen, handletteren, plantenstekken enzovoorts. Het is vooral hartstikke leuk om te zien hoe enthousiast de standhouders bezig zijn met al het publiek.

Zelf ben ik niet zo van de workshops en liep dus met alle liefde gewoon lekker tussen alle kraampjes door. Wil jij volgend jaar (27 t/m 29 maart 2020) wel meedoen met één van de workshops? Schrijf je dan op tijd in, want ze zijn zo vol!

Naast het volgen van de lezingen en meedoen aan de workshops kun je op Creative Life ook gewoon hele leuke, nieuwe bedrijfjes ontdekken en lekker shoppen. Zelf kwam ik thuis met producten van onder andere de leuke bedrijfjes Annie with the bamboo, Maak Rotterdam en Jack Fudge.

Zelf ook naar Creative Life? Dan moet je helaas een jaartje wachten, maar dat is het meer dan waard! Op 27, 28 en 29 maart staat de Werkspoorkathedraal weer in het teken van dit toffe evenement en kun jij je weer vol laten gooien met een heleboel creativiteit. Tot dan!

Laat een reactie achter

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle opmerkingen
Klein Bedrijfje
Blogcategorieën
Nieuwste blogpost

Notitieboeken, lijstjes maken, stationery, ik ben gek op papier! Want …

Wil jij niets missen?

Word ook een insider van Klein Bedrijfje voor exclusieve updates, winacties en meer…

Gerelateerd

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.