Privacyverklaring

Ik (Angeli @ Klein bedrijfje) ben mij er van bewust dat je vertrouwen stelt in het platform. Om die reden zie ik het ook als een verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je kleinbedrijfje.nl gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Zo snap je precies hoe Klein Bedrijfje werkt.

Dit privacybeleid is van toepassing op alle diensten van Klein Bedrijfje. Je dient je ervan bewust te zijn dat Klein Bedrijfje niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Klein Bedrijfje respecteert de privacy van alle gebruikers van kleinbedrijfje.nl en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Klein Bedrijfje, gevestigd in Haarlem, Nederland is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

www.kleinbedrijfje.nl
contact@kleinbedrijfje.nl
0629452480

KVK: 75940485

PERSOONSGEGEVENS DIE IK VERWERK

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar Klein Bedrijfje verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. 

Klein Bedrijfje verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik onder andere verwerk:

– Voor- en achternaam,
– Geslacht,
– Geboortedatum,
– E-mailadres,
– IP-adres,
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch,
– Locatiegegevens,
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website,
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk),
– Internetbrowser en apparaat type.

Je voor- en achternaam en e-mailadres worden bewaard als je reageert op een post of je inschrijft voor de nieuwsbrief. Alle andere informatie wordt geregistreerd door Google Analytics.

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE IK VERWERK

Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via contact@kleinbedrijfje.nl of via het contactformulier, dan verwijder ik deze informatie.

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG IK PERSOONSGEGEVENS VERWERK

Klein Bedrijfje verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder,
– Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren,
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken,
– Klein Bedrijfje analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van diensten af te stemmen op voorkeuren,
– Klein Bedrijfje volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

HOE LANG IK PERSOONSGEGEVENS BEWAAR

Klein Bedrijfje bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Je naam en e-mailadres worden bijvoorbeeld bewaard zolang je bericht online staat op mijn website.

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Doordat Klein Bedrijfje gebruik maakt van Google Analytics worden er persoonlijke gegevens van bezoekers verzameld. Ik deel dus niet actief informatie met anderen, maar wel via Google Analytics.

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN

Klein Bedrijfje gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Klein Bedrijfje gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast worden er cookies geplaatst die jouw surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website is je al geïnformeerd over deze cookies en is er toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie hier een toelichting.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar contact@kleinbedrijfje.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Klein Bedrijfje zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Klein Bedrijfje wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan hier.

HOE IK PERSOONSGEGEVENS BEVEILIG

Klein Bedrijfje neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via contact@kleinbedrijfje.nl of via het contactformulier.