fbpx

Disclaimer

Klein Bedrijfje (Kamer van Koophandel: 75940485) publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor niet-commerciële en commerciële doeleinden. Klein Bedrijfje behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover een mededeling te doen.

Klein Bedrijfje maakt gebruik van informatie van bedrijfjes ter ondersteuning van deze website. Sommige van deze bedrijfjes kunnen gebruik maken van web-technologieën, zoals cookies en web beacons.

Klein Bedrijfje bevat links waarmee je de website verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. Klein Bedrijfje heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacyverklaring van toepassing is. Klein Bedrijfje accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Klein Bedrijfje raad je aan het privacybeleid en/of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.

Klein Bedrijfje is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Klein Bedrijfje is niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die je via deze site krijgt van derden. De informatie die je van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van Klein Bedrijfje.

Klein Bedrijfje is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Informatie op Klein Bedrijfje

Klein Bedrijfje kan niet garanderen dat de informatie op deze website foutloos, volledig en/of actueel is. Daarom kun je aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Evenmin is Klein Bedrijfje aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Mocht je informatie, data en/of programma’s tegen komen waarvan het copyright bij jou ligt, verzoeke dit te melden via de contactpagina of contact@kleinbedrijfje.nl

Indien je informatie tegenkomt die in jouw ogen niet goed, volledig of actueel is, kun je tevens contact opnemen. Klein Bedrijfje stelt jouw commentaar en/of eventuele aanvullingen zeer op prijs. Door jouw bijdragen kan Klein Bedrijfje deze website verbeteren.