fbpx

Hej, welkom op Kleinbedrijfje.nl!

Ik ben Angeli: Een 31-jarige interieurdesigner, blogster en -wellicht wat onverwachts- bouwkundige. Sinds 2017 blog ik geregeld over interieur, lifestyle en andere interesses via mijn website www.foxandsome.com. Tot oktober 2019 ben ik werkzaam geweest bij IKEA Delft, als Interior Designer.

De behoefte om een eigen bedrijf te beginnen was echter altijd groot! Eind 2019 heb ik daarom Klein Bedrijfje én Studio FOX andsome ingeschreven bij de KVK en ben ik gestart als freelancer om andere kleine bedrijfjes te ondersteunen.

About Klein Bedrijfje

Vanwege mijn passie voor interieur kijk ik veel om mij heen voor inspiratie. Nieuwe producten en ontwerpen ontdekken doe ik dan ook heel graag. En dat doe ik liever niet alleen bij de grote retailers, maar juist bij die kleine winkel om de hoek. Of bij een webshop die net de eerste pakketten verstuurd heeft! Kleine bedrijfjes zijn vaak het meest inspirerend, vooruitstrevend en een stuk origineler dan de grote bedrijven. Daarnaast staat duurzaamheid meestal een stuk hoger op de agenda!

Als blogger (en Instagramfanaat) valt mij al een tijd op dat juist deze kleine bedrijfjes keihard aan het bikkelen zijn om gezien te worden, maar dat dit, in die soep van grote bedrijven, niet altijd lukt. Dat jij en ik daardoor deze toffe bedrijfjes missen is natuurlijk doodzonde! 

Om deze reden ben ik begin 2019 begonnen met Kleinbedrijfje.nl.

Hoe werkt Klein Bedrijfje?

Klein Bedrijfje is hét platform waar jij al die leuke, kleine bedrijfjes vinden kunt! Via kleinbedrijfje.nl kan je, dankzij de handige zoekmachine, zoeken naar webshops, maar ook fysieke winkels of studio’s en ateliers.

Ben je op zoek naar een specifiek product (of cadeau)? Alle bedrijfjes zijn ingedeeld op hun aanbod, zodat je heel gemakkelijk alle aanbieders van jouw productkeuze vindt. Ga je een weekendje weg? Of ben je benieuwd wat er eigenlijk te vinden is in jou eigen stad? Zoek dan op locatie en vind alle leuke, kleine bedrijfjes bij jou in de buurt!

Zelf een Klein Bedrijfje?

Check dan even deze pagina voor meer informatie. Dan komen we vast tot een toffe samenwerking! Looking forward :-).

Volg je mij al?

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.